Γλώσσα

Πληρωμές

Για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το Coquette Concept έχει ενσωματώσει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την εξόφληση των αγορών σας.

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας ΕΛΤΑ courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον επιβάρυνση 2€.

2. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Το Coquette Concept σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Τα στοιχεία της κάρτας σας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια διότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται στο τραπεζικό ιστοχώρο (website) της Τράπεζας Πειραώς, έτσι ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στη συναλλαγή σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της Piraeus Bank. Το coquetteconcept.gr δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

3. Τραπεζική Μεταφορά

Πληρωμές με έμβασμα γίνονται δεκτές στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Όνομα τραπέζης: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR73 0172 5110 0055 1109 0130 890

Κάτοχος Λογαριασμού: Δ.ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ-Κ.ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.

Το ποσό που εισπράττεται στον λογαριασμό του Coquette θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.

Παρακαλείσθε να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας κατά την πραγματοποίηση της πληρωμής ώστε να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.

Επίσης, σημειώστε πως η παραγγελίας σας θα διεκπεραιωθεί αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την διαδικασία της τράπεζας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας (απόδειξη κατάθεσης) με email στο [email protected] για πιο άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, συμπληρώνοντας ως θέμα "Επιβεβαίωση πληρωμής μέσω τραπεζικής μεταφοράς #αριθμός_παραγγελίας" όπου #αριθμός_παραγγελίαςσυμπληρώνεται τον αριθμό της παραγγελίας σας.

4. Πληρωμή στο Φυσικό Κατάστημα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή στο φυσικό κατάστημα μας, στην διεύθυνση Βρασίδου 119, 23100, Αρχαία Σπάρτη.