Γλώσσα

Αποστολές

Αποστολές & Επιστροφές

Ελπίζουμε να απολαμβάνετε τις αγορές σας με το Coquette Concept. Ακολουθούν οι πολιτικές παράδοσης και επιστροφής μας, για να διασφαλίσουμε ότι ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας.

Αποστολή και Παράδοση

Οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα. Τα περισσότερα προϊόντα μας αποστέλλονται εντός δύο εργάσιμων ημερών με κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Το κόστος αποστολής είναι 4€ για την Ελλάδα και 20€ για την Κύπρο. Για την Ελλάδα, για αγορές άνω των 70€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Η πληρωμή με Κάρτα ή Κατάθεση δεν έχει καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον επιβάρυνση 2€.

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες courier είναι τα ΕΛΤΑ Courier  και η Γενική Ταχυδρομική.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα (ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης). Στην περίπτωση αυτή το κόστος μεταφορικών είναι δωρεάν! Πριν περάσετε από το κατάστημα μας παρακαλώ τηλεφωνήστε μας ώστε να βεβαιωθείτε πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Αντικαταστάσεις

Θέλουμε να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας από το Coquette Concept. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι, θα αποδεχθούμε με ευχαρίστηση την έγκαιρη αντικατάσταση των μη χρησιμοποιημένων ή ελαττωματικών εμπορευμάτων εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Όροι Αντικατάστασης

  • Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων.
  • Τα έξοδα επιστροφής είναι 5€ και επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • Τα μεταχειρισμένα εμπορεύματα δεν μπορούν να επιστραφούν παρά μόνο αν είναι ελαττωματικά.
  • Τα επιστραφέντα εμπορεύματα θα πρέπει να περιλαμβάνουν τη συσκευασία και τις ετικέτες του πωλητή και να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνη που λήφθηκαν.
  • Το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.

Διαδικασία Αντικατάστασης

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προτείνετε να επικοινωνείτε πριν από κάθε αντικατάσταση τηλεφωνικά μαζί μας στο 2731 020 404, έτσι ώστε οι λεπτομέρειες της αντικατάστασης να κανονιστούν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Διαδικασία αντικατάστασης: Συσκευάστε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Τοποθετείστε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς αντικατάσταση. Στη συνέχεια αποστείλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψη Τμήματος Επιστροφών. Με το που θα λάβουμε το δέμα σας θα δρομολογήσουμε την αντικατάστασή του (εντός 3 εργάσιμων ημερών).

Σε περίπτωση που ο λόγος αλλαγής οφείλετε σε λάθος του Coquette Concept ή σε ελαττωματικό προϊόν, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το Coquette Concept, διαφορετικά τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, ή το προϊόν φτάσει σε εμάς αλλοιωμένο, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

​Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2731 020 404, είτε μέσω e-mail στο [email protected].