Γλώσσα

Αποστολές

Αποστολές & Επιστροφές

Ελπίζουμε να απολαμβάνετε τις αγορές σας στο Coquette Concept. Ακολουθούν οι πολιτικές παράδοσης και επιστροφής μας, για να διασφαλίσουμε ότι ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας.

Αποστολή και Παράδοση

Οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα. Τα περισσότερα προϊόντα μας αποστέλλονται εντός δύο εργάσιμων ημερών με κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Το κόστος αποστολής είναι 4€ για την Ελλάδα και 20€ για την Κύπρο. Για την Ελλάδα, για αγορές άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Η πληρωμή με Κάρτα ή Κατάθεση δεν έχει καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον επιβάρυνση 2€.

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες courier είναι τα ΕΛΤΑ Courier  και η Γενική Ταχυδρομική.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα (ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης). Στην περίπτωση αυτή το κόστος μεταφορικών είναι δωρεάν! Πριν περάσετε από το κατάστημα μας παρακαλώ τηλεφωνήστε μας ώστε να βεβαιωθείτε πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Αντικαταστάσεις

Θέλουμε να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας από το Coquette Concept. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι, θα αποδεχθούμε με ευχαρίστηση την έγκαιρη αντικατάσταση των μη χρησιμοποιημένων ή ελαττωματικών εμπορευμάτων εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Όροι Αντικατάστασης

  • Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων.
  • Τα έξοδα επιστροφής είναι 5€ και επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • Τα μεταχειρισμένα εμπορεύματα δεν μπορούν να επιστραφούν παρά μόνο αν είναι ελαττωματικά.
  • Τα επιστραφέντα εμπορεύματα θα πρέπει να περιλαμβάνουν τη συσκευασία και τις ετικέτες του πωλητή και να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνη που λήφθηκαν.
  • Το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.

Διαδικασία Αντικατάστασης

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προτείνετε να επικοινωνείτε πριν από κάθε αντικατάσταση τηλεφωνικά μαζί μας στο 2731 020 404, έτσι ώστε οι λεπτομέρειες της αντικατάστασης να κανονιστούν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Διαδικασία αντικατάστασης: Συσκευάστε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Τοποθετείστε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς αντικατάσταση. Στη συνέχεια αποστείλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψη Τμήματος Επιστροφών. 

Σε περίπτωση που ο λόγος αλλαγής οφείλετε σε λάθος του Coquette Concept ή σε ελαττωματικό προϊόν, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το Coquette Concept, διαφορετικά τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, ή το προϊόν φτάσει σε εμάς αλλοιωμένο, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

​Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2731 020 404, είτε μέσω e-mail στο [email protected].

 

Πολιτική Επιστροφών

ΕΛΛΑΔΑ

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, μπορείτε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αρχική παραλαβή του από εσάς και εμείς σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας είτε με τη μορφή πιστωτικού σημειώματος είτε τοις μετρητοίς. Πλήρης επιστροφή χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εμάς. Η επιστροφή προϊόντων γίνεται δωρεάν υπό την προϋπόθεση ότι πραγματοποιείται λόγω σφάλματος εκ μέρους μας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, το κόστος επιστροφής του προϊόντος σε εμάς σας επιβαρύνει και είναι στα 5,00 ευρώ. Το ποσό που θα σας επιστραφεί είναι η αξία του προϊόντος και όχι η αξία των μεταφορικών ή της αντικαταβολής. 


Η πολιτική επιστροφής χρημάτων δεν ισχύει για προϊόντα σε προσφορά ή έκπτωση, για προϊόντα προηγούμενων συλλογών ούτε για παραγγελίες με πιστωτικά σημειώματα ή κάρτες δώρων. Για τις περιπτώσεις αυτές μπορoύμε να εκδώσουμε ένα πιστωτικό κουπόνι για το e-shop μας, ο κωδικός του οποίου θα σας αποστέλλεται μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει σε εμάς, με διάρκεια ενός έτους, μετά το πέρας του οποίου το πιστωτικό κουπόνι δεν θα έχει πλέον ισχύ.


Όλες οι επιστροφές πρέπει να γίνονται είτε μέσω Γενικής ταχυδρομικής είτε με ΕΛΤΑ courier. Έχετε την επιλογή να χρεώσετε τα έξοδα αποστολής στον κωδικό μας και τότε θα αφαιρέσουμε το ποσό από την επιστροφή χρημάτων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα δεχτούμε την επιστροφή μόνο εάν δεν υπάρχει ζημιά ή φθορά και εάν το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς του.

Όλα τα εμπορεύματα εξετάζονται διεξοδικά κατά την επιστροφή τους σε εμάς.

Εάν ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, δεν θα γίνει αποδεκτό.

Σας συνιστούμε να διατηρήσετε την απόδειξη αποστολής / ταχυμεταφοράς μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής και να λάβετε ένα email από εμάς που να δηλώνει ότι έχουμε λάβει την επιστρεφόμενη αποστολή σας.